Alla inlägg den 20 augusti 2010

Av Heli o Henke - 20 augusti 2010 10:18

Nu är det fredag och heeeeelg!!! Mannen drog iväg tidigare att jobba inatt (03 istället för 03,30) fick förklaringen att det är ett rävspel på fredagar för alla vill hem tidigt! Dom kör några bilar i team, tror dom är 6 st, och dom har egentligen sin tur-ordning men vissa är tydligen så snikna att dom skippar raster mm för att helt enkelt åka om nån och komma hem tidigare...dåligt tycker jag!!! Därför drog Henke tidigare så han skulle slippa jagandet av dom andra...får se om han kommer hem nåt tidigare då?!


Får fikabesök av Åsa och Maria idag (och deras döttrar). Åsa och Maria är kusiner och dom är Henkes sysslingar...invecklat det här med släkten   

I alla fall så kommer dom hit på fika idag...Åsa är höggravid (ska få en liten pojke om 10 dgr) och har visst lite choklad-cravings eftersom hon begärt fikabröd med mycket choklad   Blir kladdkaka med vaniljvisp...hoppas det kommer duga!   

Åsa, förresten, har ju jobbat i Enköping ... lite roligt :-) vi har kanske stött på varandra nån gång ute på krogen eller på stan bara - utan att veta om det   hon bodde i V-ås och jobbade på Rehab Center i Enköping i några år.


Helgen kommer bjuda på lite loppis på lördag (förhoppningsvis, om det inte regnar...) Sen ska jag göra klart skrubben! Har iaf målat klart och innan vi kan sätta upp hyllorna så måste golvet lackas och det ska jag göra idag! Hoppas hinna slipa och lacka en gång innan fikabesöket och sen en gång till ikväll. Då ska det skruvas upp hyllor imorn!! I like!!

Vi var ju iväg med en garderobsdel igår kväll till en kompis...och jäklar vad det kommer bli bra att bli av med det stora schabraket i sovrummet... kanske kommer kunna sova gott jag nu då...NOT... Ligger mellan 2 st som pratar i sömnen, så det är väl kanske jag som ska flytta till ett annat rum och inte Ida   


Nä nu gled jag iväg på annat igen... resten av helgen då? Hmmm det vankas surströmming med släkten i Herrö, men vi ska inte dit...gillar inte surströmming! Söndag vet jag inte än, men förhoppningsvis ta ner resten av garderoben!! 


Ha en trevlig helg!


Ovido - Quiz & Flashcards