Alla inlägg den 4 juli 2010

Av Heli o Henke - 4 juli 2010 19:08

Mulet o grått, men rätt varmt ändå... Drog iväg till Lofsdalen för att hämta en husvagn vi fått låna. I Lofsdalen sken solen härligt o gott !

Bodil, min gamla jobbarkompis, ska sälja den och vi är ju huuur sugna som helst på att köpa den, men jag har ju inte haft några husvagns semestrar  i mitt liv så jag är lite osäker... Henke däremot har själv haft husvagn så han vet ju hur det är. Vi har alltså fått låna den några veckor för o prova på...

Ja vi ska inte vara borta mer än 1 vecka, men vi hämtade hem den eftersom den måste besiktigas och så blir det några anmärkningar så har vi tid att fixa sånt, sen vill jag städa den själv...

   här är den...


Hemma hos Bodil finns även 2 hästar som vi tittade lite närmare på.

    Ida, Bodil och Piggelin

Tack för en trevlig fikastund Bodil!


Ska faktiskt bli riktigt kul att åka iväg en vecka. 

Ja just det...västkusten blir det för den som undrar   

Av Heli o Henke - 4 juli 2010 19:02


Idag har det varit sååå varmt! 28,2 grader (enligt SMHI:s väderstation som står på vår gård), men blåst nåt otroligt... Ida och jag har suttit under parasollet medan pappa har fixat med altanen. När Ida tog eftermiddagsluren så städade vi undan halva altanen. Har ju inte kunnat använda den på ett tag, förra året börjades utbyggnaden så då var det renoveringsplats, gäller fram till dags dato alltså. 

       före och efter foto

 På kvällen när vi var klara så satt vi och bara njöt av den härliga stunden.

Ida fick ta sig ett bad på altanen också innan vi satte dit möbeln. 

  


Avnjöt en helt underbar middag ute. Satt ända till kl 23 då myggena började härja vilt på mig...gick sen in och satte oss en stund innan läggdags.

Ovido - Quiz & Flashcards