Alla inlägg den 21 mars 2010

Av Heli o Henke - 21 mars 2010 15:34

Jahapp, då blev det en Enköpingshelg i helgen... ska kolla på bil i Sthlm idag, söndag, så vi åkte mot Enköping lördag fm. 

Skulle äta middag hos mummo och ukki när vi kom på kvällen, och morbror Kimmo med familj skulle komma dit (de visste inte om att vi skulle komma till Enköping). Middagen ändrades till att vi skulle till Kimmo istället så de slapp klä av o på barnen. Henke och ukki gick dit i förväg för de skulle hämta lite thaimat...Alvina springer och öppnar dörren i tron att mummo o ukki kommer, men får se Henke istället... "Henke" skriker hon och springer iväg :-) Kul med överraskningar !!


Idag, söndag, tänkte jag att vi skulle ta en långpromenad i ett härligt vårväder, men tji fick jag...världens snöväder är det! Mindre kul! Så idag har vi bara varit på Ica Maxi och handlat mat och blöjor till Ida.

Vi har inte sagt till nån att vi ska till Enköping, dels blev det bestämt hastigt o lustigt i fredags kväll, och dels vet vi inte när vi ska iväg o kolla på bilen på söndag.

Messade Anne vid 12tiden idag och sa att vi är här, så hon äntligen kan få träffa Ida (hon kunde inte komma när vi var här i november). Hon och hennes mamma Leena var här på en fika lite snabbt. Nu väntar vi bara på att killen som ska sälja bilen ska komma hem från fjällen så vi kan åka o kolla på bilen och förhoppningsvis köpa den!!

Lite roligt var det när Henke ringde på annonsen i torsdags, och sa att han ringde från Sveg så det var ju en bit till sthlm för att kolla på bilen... killen säger då "va? Sveg? Jag står på OK i Sveg på väg till Funäsdalen..." Tyvärr hade han inte bilen med sig då...

Håll tummarna att bilen är fin (ja o allt annat som den måste vara) och vi köper den!!


Åker hemåt tidigt på måndag morgon! Med en nybil förhoppningsvis ;-)




Ovido - Quiz & Flashcards