Alla inlägg den 21 juli 2011

Av Heli o Henke - 21 juli 2011 21:27

Ja denna vecka har jag jobbat för fullt! Kändes lite jobbigt att kilva upp vid 7 på måndag morgon när jag vant mig att sova själv och vakna vid 10 veckan innan... Har ju sovit i gästrummet pga av att inte bli sparkad i magen av lillskruttan på nätterna. I med örpluggar på natten bara och så snarka på... hur skönt som helst!

Har sovit i gästrummet denna vecka också eftersom Ida hade tydligen kissat i sängen nån natt och Henke har inte bytt sängkläder...ska jag göra det som jobbar? Nope, det ska väl den som är barnledig göra...   jag tänker då inte sova på den sidan det är kiss...

Kan ju säga det att det är inte bytt än...men jag ska göra det imorgon så vi har rena sängkläder när vi kommer hem från semestern!  Annars lär det väl inte bli gjort.


Ja semestern blev lite ändrad för mig nu när jag var sjukskriven. Flyttade fram det en vecka. 

Så på lördag åker vi ner till Enköping och bor i mummos och ukkis hus. Ingen aning om hur länge vi stannar men till torsdag kanske... 

Mattias ska bo i vårat hus medan vi är borta så det blir ordentligt omhändertaget. 

Vad vi ska göra? 

Farmor och farfar åker med ner och bor en natt med oss. Sen ska dom vidare till Finland och Karelen, där dom ska umgås lite med mummo och ukki och åka över till Ryssland en dag. 

Sen hoppas jag väl på att fam Wagenius följer med ner också, så vi har lite trevligt sällskap med oss. Både för Idas skull och för våran egen skull också. 

Vi tänkt att åka till Stockholm en dag och gå på Skansen eller nåt.  Sen har jag fått erbjudande från Viking Line om gratis dagskryssning, vilket vore nice. 

Tror jag ska dra med Maria på en shopping-tur till Västerås på tisdag. Då kan vi inte åka på nån längre utflykt för jag har bokat in fotvård hos bästa Ing-Marie... åååh vad skönt det ska bli! 

På onsdag är det Krögarkväll på stan, så då har jag tänkt vi ska ta oss ner dit för att kika lite.

Lite inbokat, men inte mycket på dagarna. 

Ska iaf umgås med bror med familj - massor!! Och träffa nära o kära så gott det går!! 

Bästa Malin fyller år nästa helg så jag måste ju fixa nån present också...huga. Vad ger man en som har allt?!? 


Ja så ser det ut ... hoppas ni mår gott i sommar!


Kram kram



Av Heli o Henke - 21 juli 2011 21:18

Idag fick jag ett sms-avi från Posten!

Den innehåller en ny kamera och en ny mobil - till mig!!!!! 

Har länge velat ha en systemkamera och det fick det bli...nu när det var ett bra erbjudande med väska och allt.  

En "tycka-synd-om-mig-själv"-present fick bli en ny mobil! 

Min gamla lägger av titt som tätt och den har inte hållit riktigt vad den lovat alls. Känns lite dumt eftersom den bara är 1,5 år, men i och för sig välanvänd...så det kanske var dags ändå... Ja så är det! Det var dags! Ska inte känna mig dum för att jag köper ny mobil redan...den gamla funkar ju inte som den ska! Har redan lämnat in den en gång och den är likadan igen... Så är det med det!

Jag är helnöjd med mina inköp!!! 

Har iofs inte provar nykameran men den ska få sig en inlärning och här ska det semester-fotas av bara den! Ska ha med den överallt!   

Mobilen har jag redan laddat ner Spotify och ska köpa en fm-sändare till bilen så vi kan ha den där också. Fejjan då...hmmm ska byta abonnemang på Telia så det blir billigare att surfa, så det ska bli bra det med   




Ovido - Quiz & Flashcards